Labākie un ātrākie finansēšanas piedāvājumi uzņēmumiem

Aizdevums uzņēmumiem – tas ir iespējams

aizdevums uzņēmumam, kredīti uzņēmumiem, kredīts uzņēmumiem, aizdevums biznesam, faktorings, nauda biznesam, kredīts uzņēmumiem bez ķīlas, kredīti uzņēmumiem bez ķīlas, aizdevums biznesam bez ķīlas, aizdevumi juridiskām personām bez ķīlas, kredīts juridiskām personām bez ķīlas, kredīts biznesam bez ķīlas, aizdevums uzņēmumiem bez ķīlas, nauda biznesam bez ķīlas, nauda biznesam,

Savulaik saņemt aizdevumu uzņēmumiem bija ārkārtīgi grūti. Ironiskā kārtā, situāciju uz labo pusi izmainīja tieši 2008. gada recesija. Pēc tā dēvētā kredītu burbuļa plīšanas, bankas aizdevumus izsniedza ļoti piesardzīgi un nauda, tajā skaitā aizdevums uzņēmumiem, bija grūti pieejams pat stabilām kompānijām.

Alternatīva bankām

Tāpēc cilvēki meklēja alternatīvus finansējuma avotus, un likumsakarīgi radās liels skaits nebanku aizdevēju, kas nebaidījās ieņemt šo nišu. Pārsvarā internetā. Šos aizdevējus nesaistīja banku sfērai noteiktais regulējums, tāpēc viņi varēja daudz brīvāk izvēlēties, kā tiek piešķirts kredīts uzņēmumiem. Tiesa, tas nozīmēja arī augstākas procentu likmes, jo aizdot naudu kādam, kam ir bijušas grūtības nokārtot iepriekšējās saistības, protams, ir riskantāk.

Aizdevums uzņēmumiem tiek izsniegts arvien aktīvāk

Tomēr tas nav šķērslis nozares attīstībai. Saskaņā ar PTAC datiem, nebanku kreditēšanas pakalpojumu sniedzēji 2019. gadā izsniedza kredītus 586 630 000 EUR apmērā, kas ir par 8,94 % vairāk nekā 2018. gadā. Skaidrs, ka šāda summa never veidoties, izvēloties tikai pilnīgi jaunus klientus. Līdz ar to, uzņēmuma īpašnieka sliktā kredītvēsture var arī nebūt šķērslis, lai tiktu piešķirts NaudaBiznesam ātrs aizdevums biznesam.

Sagatavojieties jau iepriekš!

No otras puses, ir dažas lietas, ko iepriekš var paveikt pats uzņēmējs, lai aizdevums uzņēmumiem bez ķīlas tiktu saņemts ar labākiem nosacījumiem. Proti, ja nauda nav nepieciešama gluži šodien, iespējams savu kredītvēsturi nedaudz uzlabot.

Vai man nav kavētu maksājumu ar citiem aizdevējiem?

Noskaidrojiet, vai jūsu kā privātpersonas saistības ir nokārtotas. Proti, jums drīkst būt citi parādi, taču ne reģistri saistību nokavējumi, jo citādi aizdevums juridiskām personām būs daudz grūtāk pieejams. To var izdarīt vairākos privātos kredītinformācijas biroju reģistros, kā arī Latvijas Bankas Kredītu reģistrā. Privātie reģistri vairāk koncentrējas tieši uz parādiem (iegādātās preces, elektrība, gāze, komunālie pakalpojumi, telefons, internets, televīzija, nodokļi), savukārt LB Kredītu reģistrā ir atrodama banku un citu aizdevēju sniegtās ziņas par privātpersonu kredītiem vispār.

Vecās lietas obligāti jānokārto

Ja parādi vai maksājumu nokavējumi “uzpeld”, protams, jāmēģina ar tiem tikt galā. Taču tikpat labi tie var būt jau nokārtoti un sen aizmirsti vai arī ir iestājies likumā paredzētais noilgums. Reģistri satur informāciju par to, ka problēmas reiz ir bijušas, nevis par to, ka viss ir veiksmīgi nokārtots. Tāpēc šāda vēsturiska informācija joprojām var jums kaitēt brīdī, kad nepieciešams aizdevums uzņēmumam.

Pārkreditācija

Situācijā, kad tomēr ir palikuši kādas vēl nenokārtotas saistības, vairāku kompāniju izsniegtu kredītu apvienošana vienā maksājumā var būt veiksmīgs risinājums. Tas palīdz gan sakārtot savas finanses, gan ietaupīt, jo pārkreditācijas piedāvātāji parasti spēj nodrošināt izdevīgākus nosacījumus, nekā maksājot katru parādu atsevišķi. Šāda rīcība arī parāda, ka cenšaties problēmas risināt. Protams, tas ir tikai pirmais solis un uzreiz pēc tā aizdevums uzņēmumam bez ķīlas vēl nebūs pieejams.

Parādiet, ka esat piemērots, lai jums tiktu aizdevums uzņēmumiem

Ja iespējams, aizņemieties nelielas summas vai sāciet lietot uzņēmumam paredzētu kredītkarti! Izdariet mazus pirkumus un atmaksājiet summu laikā! Pēc dažiem mēnešiem tas varētu palīdzēt informācijai par jūsu situāciju izskatīties labāk, tas ir, uzlabot jūsu personīgo kredītreitingu. Vienlaikus tas pagarinās arī jūsu uzņēmuma kredītvēsturi.

Kādi ir iespējamie aizdevums uzņēmumiem veidi?

Kad sagatavošanās soļi ir sperti, var sākt apsvērt, tieši kāds aizdevums uzņēmumam jūsu situācijā ir vispiemērotākais. Ja kredītvēsture joprojām ir slikta, droši vien, ka saņemt aizdevumu pilnīgi bez ķīlas būs grūti. Par laimi ir arī citas iespējas.

Aizdevums juridiskām personām

Nelieli līdzekļi, kas paredzēti apgrozāmo līdzekļu palielināšanai ir pieejami bez nekustamā īpašuma ķīlas. Tā vietā izmantoto uzņēmuma daļas vai privātpersonas (īpašnieka) galvojumu, pret ko tad arī tiek izsniegts aizdevums juridiskām personām.

Investīciju kredīts

Kā ķīla var tikt izmantotas uzņēmuma daļas un ražošanas līdzekļi, ēkas vai transports. Daži aizdevēji neapstājas pie tā, ka tiek izsniegts aizdevums juridiskām personām, bet arī aktīvi iesaistās uzņēmuma darbā, palīdzot atrast efektīvākus biznesa modeļus.

Faktorings jeb “rēķinu finansēšana”

Uzņēmēji, kam steidzami nepieciešami līdzekļi, bet kredītvēsture nav tā spīdošākā, var noderēt arī šis specifiskais aizdevums uzņēmumiem. Sīkāk par šo aizdevumu veidu, kad kā nodrošinājums kalpo debitoru parādi, lasiet Nauda Biznesam sadaļā Faktorings uzņēmumiem.

15 komentāri šim bloga ierakstam

  • FINANSĒJUMS autors CHARLY KERKIR

    janvāris 17th, 2023 on 15:59

    FINANSĒJUMS autors CHARLY KERKIR
    Sveiki visiem
    Es bezgalīgi pateicos Dievam, ka viņš ir devis
    CHARLY KERKIR manā ceļā.
    Visām savām finansiālajām vajadzībām vai ja jums ir finansiālas grūtības, vienkārši sazinieties ar šo brīnišķīgo CHARLY KERKIR, un jūs būsiet pilnībā apmierināts.
    Šis lieliskais vīrietis man tikko palīdzēja ar nelielu summu 55 000 eiro, un tas man ir vairāk nekā pietiekami.
    Viņš ir sirds cilvēks, pateicoties šim brīnišķīgajam vīrietim, es varēju paaugstināt savu dzīves līmeni un parādu.
    Ja jums ir nepieciešams neliels kredīts, sazinieties ar viņiem, un jūs nebūsiet vīlušies.
    E-pasts: charlykerkir@gmail.com
    Paldies

    Piezīme
    Ja neesi LATVIETIS, lūdzu atturēties

  • Jackson

    februāris 20th, 2023 on 09:29

    Laba diena,

    Es esmu students, un man bija jāmaksā par mācību maksu, es mēģināju meklēt personīgo aizdevumu, taču nesekmīgi, līdz mans tuvs draugs iepazīstināja mani ar aizdevēju, kurš palīdzēja viņai piesaistīt līdzekļus biznesam.

    Es sazinājos ar Džeksona kungu, lai saņemtu aizdevuma pieteikumu 8000 eiro apmērā, un man par lielāko pārsteigumu šodien tika izsniegts aizdevums.

    Esmu ļoti satraukts un vēlos mudināt ikvienu, kas vēlas saņemt aizdevumu, lūdzu, sazinieties ar Džeksona kungu, izmantojot viņa e-pastu aizdevuma pieteikumam: jacksonloanhelp010@gmail.com

    Džeksona kungs piedāvā visu veidu aizdevumus, un tie ir vislabākie aizdevumu jomā. Šodien nosūtiet Džeksona kungam e-pastu par aizdevumu.

    Paldies
    Džeksona kungs

  • loan

    maijs 8th, 2023 on 07:38

    Es vēlos patiesi novērtēt Zaka Millera aizdevuma firmu, kas man palīdzēja izsniegt aizdevumu pēc tik daudz stresa un vilšanās no manas bankas, kas noraidīja manu aizdevuma pieprasījumu. Es priecājos ieteikt šo likumīgo un ļoti cienījamo, uzticamo aizdevuma uzņēmumu ikvienam, kam ir nepieciešams aizdevums, lai sazinātos ar Zach Millera aizdevuma firmu pa: e-pastu: (zachm5335@gmail.com) WhatsApp +32460203034

  • Kabelo

    jūnijs 8th, 2023 on 15:53

    Sveiki Vai jums ir nepieciešams personisks vai biznesa aizdevums bez stresa un ātras apstiprināšanas? Ja tā, lūdzu, sazinieties ar mums, jo mēs tagad piedāvājam aizdevumus ar galveno procentu likmi 3%. Mūsu aizdevums ir nodrošināts un drošs, lai iegūtu papildinformāciju un pieteikumus, lūdzu, atbildiet uz šo e-pastu: kabelofinance@outlook.com
    WhatsApp +6580643329

  • Elizbeta

    jūnijs 25th, 2023 on 15:29

    Sveiki visiem, es tikko saņēmu aizdevumu 50 000 eiro no steidzamā aizdevuma pakalpojuma, 100 % droši, vakar vakarā pieteicos aizdevumam un saņēmu aizdevuma summu savā personīgajā bankas kontā, pateicoties Penny Mac finanšu pakalpojumiem, piesakieties un nodrošiniet sev aizdevumu, jo šim pakalpojumam ir vislabākais piedāvājums aizņēmējiem un par likmi 4%, sazinieties ar e-pastu pennymacfinancialservices@aol.com jau šodien un saņemiet ātro kredītu sev jau šodien.

    Elizbeta

  • Vera Eva

    augusts 16th, 2023 on 16:38

    Es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību Marijai par to, ka viņa man palīdzēja saņemt aizdevumu 30 000,00 ar zemu procentu likmi pēc tam, kad banka un citas finanšu aģentūras, kuras es apmeklēju, mani noraidīja, kā arī vēlos sazināties ar plašāku sabiedrību, jo es ieteikt ikvienam, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, sazināties ar šo uzņēmumu, lai, meklējot atbildīgu aizdevuma kontaktpersonu, nenonāktu nepareizās rokās, izmantojot sava uzņēmuma pasta adresi:{mariakatarzyna167@gmail.com} vai WhatsApp +48-780-907-017

    Vera Eva

  • Vai jums vajag naudu? Ja jā, sūtiet e-pastu: (richardcosmos5@gmail.com), lai iegūtu sīkāku informāciju.

    septembris 9th, 2023 on 12:48

    Vai jums vajag naudu? Ja jā, sūtiet e-pastu: (richardcosmos5(a)gmail.com), lai iegūtu sīkāku informāciju.

  • Lendup.Credit

    septembris 19th, 2023 on 03:08

    AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS PIESAKIES SĪKĀK INFORMĀCIJAI
    Vai jums ir nepieciešams finansējums, lai sāktu savu biznesu vai paplašinātu savu biznesu, vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai nomaksātu parādu? Mēs izsniedzam aizdevumus ieinteresētām personām un uzņēmumiem, kuri godprātīgi meklē aizdevumus. Vai jums nopietni ir nepieciešams steidzams aizdevums? tad sazinieties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju jau šodien.
    E-pasts: lendup.credit01@gmail.com

  • Mark Williams

    oktobris 20th, 2023 on 19:32

    Sveiki visiem, vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai atrisinātu savas finansiālās problēmas? Sazinieties ar mums šodien un atrisiniet savas problēmas, lai iegūtu vairāk informācijas whatsApp +2349050087899

  • Westlake Loan

    februāris 3rd, 2024 on 15:47

    Vai jums ir nepieciešams personīgais/komerciālais aizdevums, lai sāktu savu biznesu vai sakārtotu savu māju?
    Refinansējiet uzņēmumu vai iegādājieties īpašumu, aizdevumu, lai samaksātu rēķinus/parādus

    Piedāvājam ātros kredītus ar saprotamiem noteikumiem, Kredīti bez pārsteigumiem . sazinieties ar mums tagad uz Loanwestlake@gmail.com
    telegramma___https://t.me/loan59

  • kim

    marts 25th, 2024 on 14:09

    Vai jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība?
    ja jums ir nepieciešams aizdevums, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: MacKenziescott21@outlook.com

  • patrick louis

    marts 28th, 2024 on 13:05

    Vai jums ir nepieciešams personīgais/komerciālais aizdevums, lai sāktu savu biznesu vai sakārtotu savu māju?
    Refinansējiet uzņēmumu vai iegādājieties īpašumu, aizdevumu, lai samaksātu rēķinus/parādus
    Mēs piedāvājam ātros kredītus ar saprotamiem noteikumiem un nosacījumiem.
    ja jums ir nepieciešams aizdevums, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: MacKenziescott21@outlook.com

  • patrick louis

    marts 28th, 2024 on 21:10

    Vai jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība?
    ja jums ir nepieciešams aizdevums, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: MacKenziescott21@outlook.com

  • Mark

    aprīlis 4th, 2024 on 12:31

    Hello, are you so worried about how to pay off your debt, do you need money for medical treatment or do you need money to start your personal business? we offer loan with 3% interest rates, send email to firmtrust876@gmail or click on this link to contact us https://wa.me/message/KI5Y2FMU6H7MF1

  • Jerome Burchael

    aprīlis 22nd, 2024 on 23:44

    aizdevums,

    Es izsniedzu aizdevumus jebkurai pasaules daļai. piedāvāju visu veidu un
    aizdevuma/finansējuma veidi, vai jums ir kāds finansiāls juceklis, vai jums ir nepieciešami līdzekļi sava biznesa uzsākšanai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu parādu vai nomaksātu rēķinus vai sāktu labu biznesu? ar ērtu atmaksas shēmu, mūsu aizdevuma procentu likmes ir 2% gadā ar apgrozāmu termiņu, neatkarīgi no
    Atrašanās vieta vai kredīta statuss, lai saņemtu aizdevumu šodien pa e-pastu: jeromeburchael91@gmail.com

    Drīzumā gaidiet atbildi











Jaunākais bloga sadaļā

Tavs bizness ir unikāls!

Tev noderēs specializēts konsultants, kurš palīdzēs atbildēt uz visiem jautājumiem un ieteiks labāko risinājumu, lai Tava uzņēmuma naudas plūsma nekad nebūtu apdraudēta.

Piesakies