Labākie un ātrākie finansēšanas piedāvājumi uzņēmumiem

5 padomi kredīta saņemšanai

Iepriekš esam rakstījuši kā sagatavoties kredīta saņemšanai, kā sagatavot finanšu prognozes kredīta pieteikumam, uzskaitījuši iemeslus kāpēc var tikt noraidīts kredīta pieteikums, bet trūkst visaptverošs izdarāmo lietu saraksts, par ko jāpārliecinās pirms dodaties pie potenciālā aizdevēja. Šeit 5 padomi kredīta saņemšanai, lai saņemtu kredītu:

  1. Labs biznesa plāns. Pilnīgs un pārliecinošs biznesa plāns ir noteikti nepieciešams, lai saņemtu kredītu. Jāsagatavo stratēģija – galvenokārt nepieciešams aptvert jautājumus par mērķa audienci, konkurentiem un finanšu plānošanu. Svarīgi iekļaut iespējamo risku faktoru analīzi, kas padarīs jūsu projektu pragmatiskāku.
  2. Sakārtota kredītvēsture. Svarīgi, lai jūsu vārds neparādās parādnieku sarakstos un, ja kādreiz tādā esat bijis, visām summām jābūt samaksātām. Pasniedziet sevi kā atbildīgu aizņēmēju un tas palielinās varbūtību saņemt kredītu.
  3. Piesakies samērīga apjoma summai. Necentieties aizņemties vairāk kā nepieciešams. Piesakieties lielai summai ja vien esat drošs par tās nepieciešamību un par savām spējām. Jo mazāka apjoma kredītam pieteiksieties, jo lielākas izredzes, ka to saņemsiet. Aizdevēji ir pastiprināti piesardzīgi liela naudas daudzuma izsniegšanai. Turklāt, liela apjoma ilgtermiņa kredīts var kļūt par apgrūtinājumu un nastu. Tik pat labi varat uzsākt mazāku biznesu un ļaut tam attīstīties un augt laika gaitā.
  4. Labs nodrošinājums. Ja jūsu kredīts ir pienācīgi nodrošināts ar apķīlājamu īpašumu, palielinās izredzes saņemt pozitīvu bankas lēmumu vērtējot pieteikumu kredītam. Aizdevējam jābūt drošam, ka noteikti netiks zaudēti tā līdzekļi. Tāpat svarīgas ir atsauksmes un galvotāji, kas mēdz būt pat nozīmīgāki kā sakārtota kredītvēsture.
  5. Griezies pēc palīdzības vairākās kredītiestādēs. Latvijā ir daudz kredītiestāžu un jāizmanto iespēja griezties pie vairākām iestādēm vienlaicīgi. Nevajadzētu padoties pēc pirmās neveiksmes!

Saņemt kredītu biznesa uzsākšanai nav pats vieglākais uzdevums. Tam nepieciešama pienācīga sagatavošanās un padomi kredīta saņemšanai. Tiesa, ja paturēsiet prātā augstāk minētos punktus, jums ir labas izredzes saņemt apstiprinājumu kredīta pieteikumam. Papildus idejas finansējuma piesaistei meklējiet mūsu Finansējuma sadaļā. Lai veicas!











Jaunākais bloga sadaļā

Tavs bizness ir unikāls!

Tev noderēs specializēts konsultants, kurš palīdzēs atbildēt uz visiem jautājumiem un ieteiks labāko risinājumu, lai Tava uzņēmuma naudas plūsma nekad nebūtu apdraudēta.

Piesakies