Labākie un ātrākie finansēšanas piedāvājumi uzņēmumiem

Piedāvā uzņēmējiem perspektīvas biznesa idejas un palīdzību investoru piesaistē

4. un 5. oktobrī plkst. 9.30 Rīgā, Swedbank galvenajā ēkā jau septīto reizi norisināsies starptautiska augsto tehnoloģiju attīstības projekta „Komercializācijas reaktors” dalībnieku tikšanās.

“Komercializācijas reaktors” piedāvā uzņēmīgiem cilvēkiem divu dienu laikā iepazīties ar ekspertu atlasītām gatavām augsto tehnoloģiju izstrādēm, uz kuru pamata var attīstīt globāli orientētu eksporta Startup biznesu.

Pasākuma mērķauditorija ir cilvēki, kuri meklē jaunus, perspektīvus virzienus biznesa attīstībai – gan uzņēmēji ar pieredzi, gan bez pieredzes savā uzņēmējdarbībā – tiek gaidīti visu līmeņu biznesa un valsts pārvaldes menedžeri, gan 3. kursa komerczinību vai 2. kursa MBA studenti ar teicamām angļu un krievu valodas zināšanām.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Pieteikties var, aizpildot dalībnieka anketu interneta vietnē www.commercializationreactor.com

 











Jaunākais bloga sadaļā

Tavs bizness ir unikāls!

Tev noderēs specializēts konsultants, kurš palīdzēs atbildēt uz visiem jautājumiem un ieteiks labāko risinājumu, lai Tava uzņēmuma naudas plūsma nekad nebūtu apdraudēta.

Piesakies