Labākie un ātrākie finansēšanas piedāvājumi uzņēmumiem

“Lec biznesā!” – jauns biznesa plānu konkurss

Hipotēku banka izsludinājusi jaunu biznesa plānu konkursu “Lec biznesā!”. Konkurss tiek rīkots sadarbībā ar biedrību “Līdere” un aicina tajā piedalīties jauniešus vecumā no 18 līdz 30 gadiem. Biznesa plānu konkursa 30 uzvarētājiem tiks piesaistīts mentors, kas palīdzēs uzsākt uzņēmējdarbību. Savukārt 5 labākie saņems naudas balvas 1000 latu apmērā un nākamie 5 – naudas balvas 500 latu apmērā.

Lai piedalītos konkursā, jaunietim vai jauniešu grupai jāsagatavo biznesa idejas apraksts uz ne vairāk kā 3 lapām un kopā ar pieteikumu un CV jāiesniedz Hipotēku bankas filiālē vai jāsūta elektroniski uz e-pasta adresi lecbiznesa@hipo.lv līdz šī gada 15.novembrim. Konkursa pieteikumiem ir jāatbilst visiem Starta programmas nosacījumiem.

Līdz 29.novembrim Hipotēka banka “Lec biznesā!” paziņos tos, kas iekļuvuši konkursa otrajā kārtā, kurā dalībniekus aicinās trīs nedēļu laikā sagatavot biznesa plānu – ja nepieciešams, sagatavošanā palīdzēs Hipotēku bankas darbinieki. Biznesa plāns jāiesniedz līdz 2010.gada 20.decembrim. Uzvarētāji tiks paziņoti 2011.gada 4.janvārī.











Jaunākais bloga sadaļā

Tavs bizness ir unikāls!

Tev noderēs specializēts konsultants, kurš palīdzēs atbildēt uz visiem jautājumiem un ieteiks labāko risinājumu, lai Tava uzņēmuma naudas plūsma nekad nebūtu apdraudēta.

Piesakies