Labākie un ātrākie finansēšanas piedāvājumi uzņēmumiem

Biznesa uzsācējus aicina pieteikties jauno uzņēmēju projektam Dienas Starts 2013

Laikraksts Diena sadarbībā ar Hipotēku banku un NaudaBiznesam, SIA arī šogad turpina pērn uzsākto biznesa realitātes seriālu. Dienas Starts un līdz 22.februārim gaida jauno uzņēmēju pieteikumus dalībai šajā projektā – šī ir lieliska iespēja saņemt vērtīgu publicitāti un tikpat vērtīgus padomus savas biznesa ieceres realizēšanā.

Projekta mērķis ir atbalstīt jauno uzņēmēju centienus. Kā arī vēlreiz atklāt iedrošinošo patiesību, ka dibināt un veidot savu uzņēmumu nav nekas pārdabisks un neiespējams. Galvenais, kas nepieciešams, ir uzņēmība un laba biznesa ideja.

Šogad projekta “Biznesa uzsācēji” ietvaros sekosim līdzi septiņu jauno uzņēmēju gaitām. Četrus no viņiem konkursa kārtībā izraudzīsies no Hipotēku bankas Starta un Mikrokredītu programmu dalībniekiem. Trīs pārējos atlasīsim no tiem jaunajiem uzņēmējiem, kas pieteiksies projektam vietnē Diena.lv/dienas-starts vai rakstot uz Dienas redakciju. No marta līdz pat decembrim laikraksta Diena lappusēs un portālā Diena.lv regulāri varēs sekot līdzi izvēlēto uzņēmēju ikdienas priekiem un rūpēm, kas viņus pavada, veidojot savu biznesu.

Dienas Starta 2013 dalībniekus visa gada garumā vērtēs uzņēmējdarbības jautājumos kompetenta žūrija, kas sekos līdzi tam. Kā tie progresē un attīstās projekta dalībnieku bizness, kas parādās kā tā stiprās un vājās puses, kas uzskatāms par kļūmēm un sasniegumiem. Projekta noslēgumā gada beigās žūrija nosauks trīs, viņuprāt, perspektīvākos no projekta dalībniekiem, savukārt interneta balsojumā noteiksim Diena.lv lasītāju simpātiju balvas ieguvēju.

Laikraksts Diena aicina pieteikties jaunos uzņēmējus, kuri plāno sākt savu uzņēmējdarbību vai to jau ir izdarījuši dažu pēdējo mēnešu laikā. Projekta dalībniekiem būs iespēja audzēt sava biznesa atpazīstamību plašā auditorijā, kā arī iegūt vērtīgas konsultācijas uzņēmējdarbībā.

Sīkāk ar projekta “Biznesa uzsācēji” norisi un pieteikšanās nosacījumiem var iepazīties vietnē diena.lv/dienas-starts.

Sūtiet savu pieteikumu dalībai projektā Dienas Starts 2013 vēl līdz 22. februārim!











Jaunākais bloga sadaļā

Tavs bizness ir unikāls!

Tev noderēs specializēts konsultants, kurš palīdzēs atbildēt uz visiem jautājumiem un ieteiks labāko risinājumu, lai Tava uzņēmuma naudas plūsma nekad nebūtu apdraudēta.

Piesakies