Labākie un ātrākie finansēšanas piedāvājumi uzņēmumiem

Akselerators StartupHighway atvēris pieteikšanos trešajai kārtai

Viļņā bāzēts akselerators StartupHighway meklē talantīgus iesācējuzņēmumus un aicina pieteikties trešajai kārtai! Pieteikties var līdz 2013.gada 31.martam, un trīspadsmit nedēļas ilgā programma sāksies 1.maijā.

Ja gadījumā neesat dzirdējuši par StartupHighway – tas ir mentoru virzīts un 100% biznesa eņģeļu finansēts startup akselerators. StartupHighway ir viens no dažiem Centrālās un Austrumeiropas reģiona akseleratoriem, kas veido produktīvu augsni uzņēmējiem Austrumeiropā un ir panākuši izmērāmas pozitīvas pārmaiņas ekosistēmā. Bet programma nav atvērta tikai Austrumeiropai – tajā var pieteikties iesācējuzņēmumi no visas pasaules.

StartupHighway ir tikai sešpadsmit mēnešu vēsture, bet to divās kārtās ir izgājuši jau 10 startupi. 12 mēnešu laikā pēc izlaiduma trīs no četriem pirmās kārtas iesācējuzņēmumiem jau piesaistījuši finansējumu. Otrās kārtas kārtas dalībnieku labās ziņas gaidām drīzumā.

Akselerators ir piesaistījis vairākus augsta līmeņa mentorus, piemēram, Džonu Bradfordu (Springboard līdzdibinātājs), Lauri Antalainenu (GameFounders līdzdibinātājs), Lopo Čampalimaudu (Wahana vadītājs un līdzdibinātājs), Toivo Annusu (Skype līdzdibinātājs) un daudzus citus. (http://startuphighway.com/en/mentors)

Mēs piedāvājam 14 tūkstošus EUR sēklas kapitālam, aprīkotu biroju un mentoringu trīs mēnešus ilgās akseleratora programmas laikā, pretī saņemot 10% uzņēmuma kapitāldaļu. Līdzās visiem ieguvumiem, ko Jūs varētu gaidīt, droši varam teikt, ka pieredze akseleratorā un ārpus tā, kā arī iegūtais kontaktu tīkls, ir nenovērtējams.

Jūs varat sākt sūtīt savas startup idejas no šodienas līdz 31.martam. Programma sāksies 1.maijā. Nekavējieties ar pieteikšanos, lai mums ir laiks ar Jums iepazīties! Tiklīdz pieteiksieties, Jūsu atbildes vairs nebūs rediģējamas, bet Jūs varat sniegt informāciju par izmaiņām uz e-pastu info@startuphighway.com.

Aizpildi pieteikumu var šeit – http://startuphighway.com/en/apply











Jaunākais bloga sadaļā

Tavs bizness ir unikāls!

Tev noderēs specializēts konsultants, kurš palīdzēs atbildēt uz visiem jautājumiem un ieteiks labāko risinājumu, lai Tava uzņēmuma naudas plūsma nekad nebūtu apdraudēta.

Piesakies